site_header27.jpg

Анна - Мария Пеева

AnnaMariaPeevaАнна - Мария Пеева е магистър по психология на управлението, сертифициран бизнес-треньор и медиатор, НЛП Практик и НЛП Практик с коучинг умения, а към момента е в процес на сертификация като професионален коуч. 

В началото професионалният й път преминава през различни медии в ролята на водещ и сценарист – радио Фреш и радио Витоша, Канал 1 и Нова ТВ.  Автор е на публикации в Капитал, Дневник, Стандарт, Труд, списания Максимум, Егоист, Харпърс Базар.

През последните 10 години Анна-Мария работи в сферата на обучение и развитие на търговски и мениджърси екипи от водещи компании в България. Като бизнес треньор тя е част от проекти с компании от ИТ, банковия, животозастрахователния и фармацевтичния сектори, както и  от този на бързооборотните стоки.

Има експертиза в следните аспекти на тренингите за меки умения: принципни преговори, управление на конфликти, управление на промяната, емоционална интелигентност, управление на стреса, управление на гнева, мотивация, делегиране, ситуационно лидерство, критично мислене, решаване на проблеми и взимане на решения, баланс личен-професионален живот, техники за генериране и селектиране на идеи, асертивна комуникация, изграждане и управление на екипи, презентационни умения, лична ефективност и продуктивност.

Паралелно с работата си като треньор Анна-Мария има психотерапевтична практика и работи в парадигмата на позитивната психотерапия.